Hobbytest

Copic Ciao Marker test: Tusjen for nybegynneren!

Bilde av seks farger med Ciao tusjer fra Copic

Inneholder annonsørlenker

Copic Ciao tusjer er tusjene som passer best for nybegynneren. Å fargelegge med tusjer er en kunst. Når du tegner med tusjer kan du enkelt fremheve farger og skygger, men ofte er utfordringen at overgangene blir veldig tydelige. 


Med Copic Ciao Marker vil du oppleve en helt ny verden! Flere og flere begynner å elske den rolige aktiviteten det er å tegne. Med Copic Ciao tusjene kommer fargeleggingen til å bli som en drøm!

Når jeg fikk muligheten til å teste disse tusjene, var jeg spent på hva som ventet. Jeg visste at både profesjonelle kunstnere og nybegynnere brukte denne tusjen. Kunne jeg lære å bruke tusjer for et profesjonelt uttrykk? Er den brukervennlig? 


Les videre i testen vår!

Copic Ciao Marker

Kort summert

 • Antall tilgjengelige farger: 180
 • Blekk innhold: 1,4 ml.
 • Type innhold: Alkoholbasert blekk
 • Mulighet for påfyll: Ja
 • Form og lengde på tusjen: Avrundet, 143 mm.
 • Tuppen: Medium bred, pensel
 • Korken: Farget m/hull, kan stables
 • Vekt: 11 g.
 • Størrelse: 12x12x150 mm.
 • Passer for: Nybegynnere
 • Andre tilleggsfunksjoner: Utskiftbar tupp

Copic Ciao Marker er helt utrolige å fargelegge med. Den deilige følelsen av at du fargelegger fjærlett kan ikke sammenlignes med noen annen tusj. Når du bruker denne tusjen kjennes det som du danser bortover tegnearket. 

Den kom på markedet i 1998 og ble presentert som en tusj for nybegynnere. I likhet med Copic Sketch Marker, som vi har testet tidligere, har Copic Ciao en jevn flyt av blekket. Det gjør det enkelt å fargelegge jevne overganger og blande farger.

Etter å ha testet Copic Ciao Marker er jeg overbevist. Tegningen blir slående vakker og fargene i Copic tusjen smelter fint inn i hverandre. Med det store fargeutvalget av 180 fargevarianter, kan du fargelegge all verdens kunstverk. Om du er glad i å fargelegge, så er Copic Ciao tusjer et må-ha-produkt. 

Alle Copic-tusjer inneholder det samme førsteklasses blekket. Det betyr at du får den samme gode kvaliteten på alle Copic-tusjer. I tillegg er det liten sjanse for at de vil tørke ut. Dersom det derimot skulle skje, vil du enkelt kunne bytte ut begge spissene. Både den brede tuppen og den penselformede tuppen kan skiftes ut.

Gjennom testperioden prøvde jeg ut alle fargene i fargesettet, og det var ingen av dem som var dårlige. De var like fargefylte og fuktige hver gang de skulle brukes.

Copic Ciao Marker er av mange ansett som de beste tusjene å fargelegge med, og det kan jeg godt forstå. De er myke og enkle å fargelegge med, og fargespekteret er bredt. Det er et utmerket sett med tusjer for nybegynneren (og kunstneren)!

InStockUSD5,,1,,,1,

Fordeler

 • Utskiftbar tupp
 • Trygg for barn
 • Påfyll av blekk
 • Korken kan stables på tusjen
 • Den rimeligste varianten av Copic tusjer
 • Enkel å blande inn
 • Ergonomisk å holde

Ulemper

 • Mindre blekk enn andre Copic tusjer
 • Kan gi frynsete resultat på grove overflater
 • Fargen på kork stemmer ikke alltid
 • Permanente, men ikke lysfaste

Tusjer med høy kvalitet og bredt fargespekter

Med et stort fargeutvalg kan du skape flere nyanser og bruke fantasien fritt. Bilde hentet fra Copics hjemmeside

Copic Ciao tusjer er kjent for sin høye kvalitet og jevne blekkflyt. De er laget med alkoholbasert blekk som tørker raskt og gjør at du kan fargelegge lag-på-lag uten å ødelegge papiret. Copic Ciao tusjer har vist seg å være spesielt gode for smarte overganger og blanding av farger. Mange velger Copic Ciao hvis de skal bruker tusj til nybegynnere. Resultatene med denne tusjen blir alltid bra for de som vil lære seg ulike fargeleggingsteknikker.

Tusjer fra Copic Ciao-serien har et bredt spekter av farger. Blant 180 ulike farger kan du velge nøyaktig de fargene du trenger for prosjektene dine. Og det er helt uavhengig om du skal lage realistisk fargelegging eller fantasifulle kreasjoner.

Copic Ciao serien tilbyr et bredt spekter av farger som passer for en rekke ulike prosjekter. Fra realistiske skygger til livlige fantasiskapninger, finner du sannsynligvis de fargene du trenger i Copic Ciao-serien. 

Utskiftbar tupp gir allsidighet

Bilde av rosa Copic tusj som viser begge ender.
Copic Ciao har to standardtupper, en middels bredde i den ene enden og en penseltupp i den andre.

Copic Ciao- tusjene har utskiftbare tupper, slik at du kan bytte mellom forskjellige type tupper avhengig av behovet ditt. Dette gir deg mer allsidighet når det kommer til tykkelse og detaljnivå.

Alle tusjene fra Copic Ciao har dobbel tupp. Den ene enden har en bred meiseltupp, mens den andre har en myk penseltupp. Fakta og erfaring med tuppene fra Copic er at de kan vare i årevis. Men i tilfelle de blir tørre eller frynsete trenger du ikke kjøpe nye tusjer. Du kan enkelt bytte ut tuppen med en ny. Dette gjør tusjene til et godt alternativ om du vil ha kvalitet som varer, og som vil spare deg penger på sikt.

Overraskende resultat ved blanding av farger

En av de største fordelene med Copic Ciao tusjer er evnen til å blande farger sammen helt sømløst. Dette gjør det at overgangene blant de ulike fargene blir glatte gir harmoniske nyanser. Når jeg tok i bruk Copic Ciao første gang, ble jeg overrasket hvor enkelt det var å skape realistisk skyggelegging og dybde i fargeleggingen.

Copic Ciao-tusjene er kjent for hvor fjærlett den er å bruke. Lettheten kommer ikke bare fra den fysiske utformingen av pennen, men også fra følelsen av lek og finesse som oppstår når du bruker dem. Tusjene er en regelrett drøm å fargelegge med.

Enkel fargelegging av havfruen

Fargelegge havfrue med Copic Ciao Marker
Å bruke Copic Ciao Marker til å fargelegge havfruen gikk som en drøm. Fargene blandet seg fint inn i hverandre.

Jeg måtte selvfølgelig teste ut Copic-tusjene ved å fargelegge havfruen. Havfruen en vakker skapning som stammer fra eventyr, Disney-filmer og fortellinger. Og når du skal fargelegge havfrue med tusjer, er det kun fantaien som setter grenser for resultatet.

Sømløse overganger med Copic Ciao-tusjen

Forestill deg å male en havfrue som glir elegant gjennom vannet, med glitrende solstråler som bryter gjennom overflaten og danser på huden hennes. Sammenlignet med andre tusjer, gjør Copic Ciao serien det enklere å oppnå sømløse overganger og myke effekter som passer perfekt til å fange havfruens magiske verden.

Copic Ciao tusjer er mesterlige når det gjelder å skape polerte overganger mellom farger.

En investering av kunstnerglede

Som nevnt har Copic Ciao et fargeomfang på 180 farger. Forestillingen om å ha en farge for enhver kreativ impuls er ikke lenger en drøm. Og det er takket være det eventyrlige spekteret du får med Copic Ciao-tusjene. 

Med Copic Ciao kan du bevege deg fra den sarteste pastell til den mest livlige neon, og det føles nesten som om selveste regnbuen gir deg en high five.

Påfyll av Copic Ciao tusjer med fargene blå, grønn, guld, rød og oransj
Alle Copic Ciao tusjer kan fylles med farge ved å enkelt fjerne tuppen. Du trenger ikke kjøpe ny tusj for å fargelegge mer.

Fargekoder gir enkel oversikt

Copic Ciao Marker er kjent for å gi deg enkel oversikt gjennom fargekodesystemet sitt. Systemet med fargekodene gjør at du raskt og enkelt kan identifisere og velge riktige farger til tegneprosjektet ditt. 

Jeg skulle ønske at alle fargene stemte overens med fargen du ser på korken. Men det du kan gjøre for å unngå å bomme på fargen, er å bruke de på et testark først.

Et sett med Copic Ciao tusjer kan være en perfekt gave til barn og voksne. Og selv om disse tusjene er tilpasset nybegynneren, er det mange viderekomne som sverger til disse.

Dessverre kan mange synes at prislappen på tusjene er litt stive. Når det er sagt, så er det vanskelig å gå tilbake til «vanlige» tusjer igjen, etter du har prøvd Copic Ciao sine.

Mange fargesett å velge mellom

Copic Ciao sitat fylt med farger fra tusjene
Å tilsette farge til et sitat, var en ekte glede med de fløyelsesmyke Copic Ciao-tusjene

Når du skal bruke Copic Ciao for første gang, er det vanlig å begynne med ett sett med 6 fargevarianter. Disse tusjene kan du også få kjøpt stykkevis, men fordelen med å kjøpe ett større sett er at stykkprisen blir lavere.


Copic Ciao tusjer kommer i følgende fargesett:

 • Copic Ciao 6-pakning
  • Et flott valg for de som ønsker å prøve ut tusjene for første gang.
  • Portrait (hudfarger), Pastels, Sea, Fineliner Hair Tones, Jewel Tones, Primary, Brights
 • Copic Ciao 12-pakning
  • Godt valg om du vil ha et kompakt sett med forskjellige farger.
  • Skin colors
 • Copic Ciao 24-pakning
  • Gir deg mulighet til å utforske flere fargekombinasjoner og blandingseffekter.
 • Copic Ciao 36-pakning
  • Gjør at du kan skape kompleks skyggelegging og detaljer.
   • Manga, A Basic, B, C, D, E
 • Copic Ciao 72-pakning
  • Gir mulighet for kreativ utfoldelse i alle slags prosjekter.
  • A, B

Skap magisk skyggelegging og dybde

En samling av fire ulike farger fra Copic Ciao serien ved siden av fargelagt enhjørning
Jeg elsker å bruke duse farger like mye som sterke farger, og en kombinasjon av begge er enda bedre.


Det er ikke mange farger du trenger for å få til enkel skyggelegging med Copic Ciao-tusjene. 

Når du har et begrenset antall med farger trenger du bare å være litt mer kreativ med hvordan du bruker fargene.

En 6-pakning av Copic Ciao Marker inkluderer vanligvis de grunnleggende fargene du trenger til å lage enkle skyggeleggingseffekter. Prøv å eksperimentere med lag-på-lag-teknikker og varierende trykk. Da kan du gradvis bygge opp dybden i tegningen din.

Du vil også merke at fargekvaliteten og pensel-strøkene til Copic-tusjen har en unik evne til å blande seg inn i motivet.

Oppsummert

Copic Ciao Marker har blitt min nye favoritt til fargelegging med tusjer. De er enkle å bruke og kan brukes på alle type prosjekter. 

Det jeg liker ekstra godt er hvor lett det er å skape liv i tegningene. Den fløyelsesmyke følelsen det er å fargelegge med pensel-tuppen har jeg aldri kjent på før. Den gir meg skikkelig mersmak og jeg gleder meg til neste fargeleggingsprosjekt. 

Det er derfor liten tvil om at denne får 4,5 av 5 stjerner i testen vår!

Test av klinkekulebane i tre -Timevis med moro!

Test av biljardbord – Hobbyen som trigger konkurranseinstinktet!

Samletest Copic Marker: Hvilken tusj er best?