Hobbytest

Hobbybutikk i Bergen: Se hele utvalget

beskåret bilde av en kvinne som legger til en treballong på omslaget til scrapbooking-postkort

Hobbyentusiaster i Bergen, gled dere! Endelig har vi samlet all nødvendig informasjon om de lokale hobbybutikkene i denne sjarmerende Vestlandsbyen. Om du noen gang har undret deg over hvor du kan finne en hobbybutikk i Bergen sentrum eller i nærliggende områder, så trenger du ikke lete lenger!

Vi har tatt et dyptgående innblikk i hobbybutikkenes verden i Bergen. Uansett hva din hobby er, har vi detaljene om hvilken butikk som har det du trenger. Og det stopper ikke der – vi har samlet inn og analysert kundeanmeldelser for å gi deg et klart bilde av hva du kan forvente. Det er verdt å merke seg at kundene har gitt utelukkende positive tilbakemeldinger om deres opplevelser i disse butikkene.

Kort sagt, denne oversikten er alt du trenger for å utforske hobbybutikkene i Bergen og finne akkurat det du leter etter!

Nærbilde av garnkuler. Jentehånd som velger garn i strikkebutikk. hobbybutikk i Bergen med garn.
I en typisk hobbybutikk i Bergen finner du utstyr til hobbyer som strikking, baking, scrapbooking og søm.

HobbyShoppen – Vestkanten Storsenter har alt til hobbyentusiasten

HobbyShoppen i Bergen tilbyr et bredt utvalg av hobbyartikler til forskjellige hobbyer. De tilbyr et omfattende utvalg av garnprodukter, inkludert forskjellige typer fra Sandnes Garn som alpakka, alpakka silke, alpakka ull, børstet alpakka, babyull lanett og mange andre.

Med et stort utvalg av hobbyartikler omfatter utvalget flere hobbykategorier. Her er en nærmere titt på hvilke hobbyer du kan finne utstyr til hos HobbyShoppen:

 • Strikking og hekling: Med et bredt utvalg av garn som alpakka, merinoull, og silk mohair.
 • Sying: Søm er en hobby som mange liker. Her finner du flere alternativer til sy- og strikkeutstyr.
 • Maling: I butikken finner du ulike maleutstyr tilpasset kunstneren.
 • Papirhobbyer: Passende for de som liker scrapbooking, kortlaging og andre papirbaserte kunsthåndverk.
 • Dekorasjonsarbeid: Om du skal pynte til dåp, bryllup eller konfirmasjon finner du flere dekorartikler å velge mellom her.
 • DIY-prosjekter og håndarbeid: Både verktøy, redskaper, lim, lakk og tape gjør at du finner flere artikler til bruk av ulike prosjekter innen denne kategorien.
To butikkhyller fylt med hobbyartikler av bånd og maleutstyr. En hobbybutikk i Bergen.
Hos Hobbyshoppen finner du noe til enhver hobby.

Adresse: Vestkanten Storsenter, Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord.
Åpningstider: Mandag-fredag 10-21, lørdag 10-18.
Kontakt: E-post: se nettsiden for kontaktskjema.

Kart over hobbyshoppen hobbybutikk i Bergen, Loddefjord

Hobbyshoppene er plassert i nærheten av Dyreklinikken Bergen Vest og Vestkanten Badeland.

Basert på kundeanmeldelsene ser vi at hobbybutikken i Bergen har et stort utvalg og en serviceinnstilt betjening. Mange nevner at alternativene til dem som elsker strikking er mange. Både bomull og ull er fellesnevner når det kommer til utvalg av garn. Mønsterhefter og knapper er det heller ikke mangelvare på i denne hobbybutikken.

For kunstnere innen maling/tegning kan det være litt knapt med utvalg, men betjeningen hjelper deg med å komme med tips til andre anbefalinger.

Gjennomsnittlig anmeldelse av butikken basert på Google-vurderinger av 32 kunder er 4,1 av 5 stjerner:


Radiostyrt Modellhobby – Butikken til deg som elsker RC

Radiostyrt Modellhobby er en hobbybutikk i Bergen med et omfattende utvalg av produkter og tilbehør for flere typer radiostyrte (RC) hobbyer. Her er en detaljert oversikt over produktene deres og hvilke hobbyer de har siktet seg mot:

 • Ferdige modeller/RTR (Ready-to-Run): Inkluderer merker som Traxxas, Element RC, Team Associated, Kyosho, Vanquish, HPI / Maverick, BSD, Axial, og flere.
 • Kit/byggesett: Tilbudet inkluderer merker som Team Associated / Element RC, Schumacher, Traxxas, Vanquish, Tamiya, Mugen / Tekno, Yokomo / Carten / Absima, Xray, Kyosho, Axial, og andre.
 • Dekk og Felg: Tilbyr ulike størrelser og typer, inkludert for Crawling/Skala, Mini Crawling, 1/10 buggy race, 1/8 buggy race, 1/10 truck race, 1/12 Track, Short Course, Bashing, on road, og M-chassis, samt tilbehør.
 • Deler: Tilgjengelig for merker som Team Associated, Element, Traxxas, Tamiya, Vanquish, HPI, Kyosho, BSD, Losi, XRAY, Schumacher, WL Toys, Arrma, og flere.
 • Karrosseri: For Buggy, Track, og Truck.
 • Lastebil: Inkluderer lastebiler, hengere og tilbehør.
 • Båt: Tilbyr Proboat, UDI, Traxxas, Kyosho, Joysway, og tilbehør.
 • Fly/helikopter: Har både fly og helikoptermodeller.
 • Drone: Tilbyr ulike dronemodeller og deler.
 • Tilbehør: Omfattende utvalg, inkludert radioer, mottakere, servoer, ESC / Fartsregulatorer, motorcomboer, nitro- motorer og tilbehør, elmotorer, fuel, batterier (Li-po, Ni-Mh, alkaline), ladere og tilbehør, verktøy, lim, smøring, diff- og demperolje, oppbevaring, rundetelling, og diverse tilbehør.
 • Byggesett: Tilbyr byggesett for skip, fly, biler, tanks, og motorsykler.
 • Maling, bilbane, og outlet (tilbud): Tilbyr også maling, bilbaner, og diverse produkter i outlet-kategorien.
Utenfor hos Radiostyrt Modellhobby som er en hobbybutikk i Bergen av teknisk hobbyutstyr for RC
Utenfor hos Radiostyrt Modellhobby er det lett å se hva det handler om. Teknisk hobby er gøy!
Radiostyrt modellhobby kart over hobbybutikk i Bergen

Radiostyrt Modellhobby finner du rett ved Danmarksplass og er lett å finne langs Fjøsangerveien.

Adresse: Fjøsangerveien 30 B, 5053 Bergen.
Åpningstider: Hverdager 10:00 – 16:30, torsdager 10:00 – 19:00, lørdager 10:00-15:00.
Kontakt: Telefon: 55 23 32 22, E-post: post@rsmh.no.
Areal: De har en 860 m² stor butikk i sentrale Oslo.

Butikken tilbyr også service og reparasjon av RC-produkter, inkludert bygging av kit, bil, lastebil etc., til avtalte priser.

Prisen per time er 450 NOK inkl. MVA, og minstepris/forundersøkelse starter fra 199 NOK​​.

De er spesialisert innenfor RC og teknisk hobby og tilbyr både fysisk og netthandel​​.
Denne butikken gir et omfattende tilbud for entusiaster av radiostyrte hobbyer, inkludert biler, lastebiler, båter, fly, helikoptre, droner, og tilhørende byggesett og tilbehør.

Gjennomsnittlig anmeldelse av butikken basert på Google-vurderinger av 107 kunder er 4,6 av 5 stjerner:


Tegne.no Hobbykjelleren Sentrum – for kunst- og hobbyprosjekt

Tegne.no Hobbykjelleren Sentrum i Bergen er en stor og omfattende hobby- og kunstbutikk hvor du finner et bredt spekter av artikler for ulike hobbyer:

 • Kunstnermateriell: Inkluderer kunstnerfarger, medier og fernisser, pensler og maletilbehør, lerret og tilbehør, blyanter, kritt og tilbehør, tusjer, penner og blekk, papir og kartong, mapper, staffeli og verktøy, hefter, bøker og fargelære, behandling av trevirke, metall og lær, modellbygging og støp, og oppheng​​.
 • Papir og kontor: Tilbyr et stort utvalg av papir- og kontorartikler.
 • Søm og strikking: Inkluderer sytilbehør, strikkepinner, heklenåler og tilbehør, sytråd og sytilbehør, garn, glidelås, knapper, strykemerker, lapper, dusker, nagler, bånd, snor, blonder og stoff, samt broderiutstyr​​.
 • Diverse kunst- og hobbyartikler: Omfatter maling og tegnesaker, DIY, forming og hobbysett, perlehobby, papirhobby og borddekking, verktøy, lim, oppheng, modellering, såpe- og lyslaging, Hama perler, perler og smykkedeler​​.
 • Scrapbooking: Inkluderer dies og tilbehør, stempel og tilbehør, dekor, maling, Mixed Media, lim, tape, maleredskap, verktøy og tilbehør, samt papir og kartong for scrapbooking.
Butikkhylle i Hobbykjelleren Sentrum en hobbybutikk i Bergen som tilbyr ulike hobbyprodukter.
Hos Hobbykjelleren Sentrum (Tegne.no) finner du noe for enhver med særlig fokus på scrapbooking og kreativ kunstnerhobby.

Åpningstider: Hverdager 10:00-18:00, lørdager 10:00-16:00, søndag: stengt
Adresse: Olav Kyrres gate 2, 5017 Bergen
Kontakt: Tlf: 55 33 44 44 / E-post: post@tegne.no

Hobbykjelleren Sentrum hobbybutikk kart

Midt mellom Torgallmenningen og Bergen Domkirke finner du Hobbykjelleren Sentrum hobbybutikk.

I hobbybutikken i Bergen finner du en egen avdeling for kunstner- og tegneutstyr i 1. etasje. I den store underetasjen kan du nyte synet av artikler som lerret, staffeli, kunstnerpapir samt en stor hobbyavdeling​​.

Gjennomsnittlig anmeldelse av butikken basert på Google-vurderinger av 168 kunder er 4,5 av 5 stjerner:


Andre hobbybutikker du kan finne i Bergen

Panduro Hobby finner du på Torgallmenningen 8 selger hobbyartikler til scrapbooking, DIY og andre småhobbyer. Her finner du alltid artikler og hobbysett du kan bruke til å glede venner og familie med. På Google anmeldelser har de mottatt 4,1 av 5 stjerner blant 126 kundeanmeldelser.

Sletten leker & hobby holder til på Sletten Senter i Bergen. Av 14 Google-anmeldelser ligger gjennomsnittlig stjerne-score på 4,6 av 5. Fokuset til butikken er hovedsakelig gaver til små og store, men de har også et større utvalg av hobbyartikler.

Henriks hobby Karl-Henrik Markussen er en hobbybutikk som selger modellfly og andre artige tekniske hobbyartikler. Selv om utvalget ikke er så stort viser kundeanmeldelsene at besøket er verdt det. Adressen de har er Inndalsveien 3, 5063 Bergen.

Bergen lek & fritid AS har adresse Øvre Fyllingsveien 81, 5161 Laksevåg. Og til tross for at den ikke er lett å finne, er det likevel mange som har tatt turen og blitt veldig fornøyd med utvalget. Her finner du perlesett, hobbyutstyr, skolesekker og leker i fleng. De har mottatt 4,4 av 6 stjerner blant 18 anmeldelser på Google, noe som er veldig bra til å være en liten hobbybutikk i Bergen.


Hobbybutikk i Bergen og hobbybutikk på nett

Holder du ikke til i Bergens-området? Ikke vær redd! Vi planlegger å lage en omfattende oversikt til hobbybutikker i andre norske byer som Stavanger, Kristiansand og Trondheim – så hold øynene åpne for kommende oppdateringer! Her finner du et sammendrag av hobby butikker i Oslo og hobbybutikker i Trondheim.

Men om du heller ikke er i nærheten av storbyen kan du sjekke ut de spennende mulighetene som Rito Hobby og Pen Store tilbyr? Disse nettbutikkene skuffer ikke når det kommer til et imponerende sortiment av hobbyartikler og tilbehør, perfekt for enhver hobbyentusiast. Sjekk dem ut for å oppdage alle de kreative mulighetene som venter!

Hobbyartikler med heklede produkter fra hobbybutikk i Bergen
Det er mye gøy du kan lage med det rette utstyret!

Hvis du ikke finner alt du trenger av hobbyartikler i en fysisk hobbybutikk i Bergen, så kan du alltid finne produktene på nett.

 • Rito Hobby er en nettbutikk som har et stort utvalg av hobbyartikler av høy kvalitet for DIY-entusiaster (Do It Yourself/lag det selv). De er spesielt kjent for sitt utvalg av garn til strikking og hekling, og de har som mål å bli den største leverandøren av garn og hobbyartikler i Norge og Europa. I tillegg til garn, finner du også et bredt sortiment av strikkepinner, heklenåler og tilbehør til strikking og hekling. Butikken oppdaterer nesten daglig sitt sortiment med nye og spennende artikler fra hele verden.
 • Pen Store er en nettbutikk som spesialiserer seg på kunstnermateriell, hobby- og kreativitetsartikler, samt penner i forskjellige varianter. De tilbyr alt fra akvarellmaling, akrylmaling, oljemaling, gouache, pastell og pigment til tusj og blekk, og har de perfekte produktene til deg som er kunstner eller maler​​. Om du er interessert i hobby og DIY-prosjekter, finner du alt fra stickers, modelleire, tekstilmaling og tekstiltusjer, til hobbymaling, porselen- og glassmaling, bullet journal-utstyr, og tilbehør for julehobby​​ i butikken.

Du kan også finne at flere av hobbybutikkene vi besøkte i Bergen også har egne nettbutikker. Ofte finner du et enda bredere sortiment i nettbutikken.


Andre artikler som kan være av interesse …

Hobbybutikk i Oslo: Stor oversikt
Hobbybutikk i Trondheim: Et mangfold av hobbyutstyr
RC hobby butikker i Norge – Stor oversikt!