Hobbytest

Hobbybutikk i Trondheim: Et mangfold av hobbyutstyr

Garn i ulike farger på flere hyller som viser hobbybutikk Trondheim

Trondheim har et stort utvalg av hobbybutikker, og som mange vet er det mange som ser på Trondheim som hobbyentusiastenes mekka. Fra de små søte scrapbooking-butikkene som Papiria til den originale frimerke- og hobbybutikken Trønderfirm – og la oss ikke glemme Klar, ferdig – sy!, som er stoffbutikken for alle sy-elskere. Her finner du alt av hobbyutstyr!

Vi har vært innom noen av disse sjarmerende hobbybutikkene og gir deg et innblikk i hvordan hobbybutikker i Trondheim har det. Vi kan konstatere at utvalget er stort og at du vil finne noe for enhver hobby. Om du liker å sy, strikke, bake, perle, male eller drive med andre hobbyer, så vil du garantert finne materialene du trenger på en av disse butikkene. Du får også en anmeldelse av butikken og vi har regnet ut hva allmennheten rangerer de ulike hobbybutikkene i Trondheim til.

Her finner du full oversikt, inkludert kart og veibeskrivelse, over hobbybutikker i Trondheim. Nå er det ingen unnskyldning for å komme i gang med hobbyen som du elsker, som å strikke til barnebarnet!

RC bil chassis montering og klar til bruk på tre bakgrunn.
Hvis RC er hobbyen din, finner du garantert materialene du trenger i en hobbybutikk i Trondheim.

Panduro Hobby – Hobbyartikler for alle hobbyentusiaster

Selv om denne hobbybutikken i Trondheim har litt skiftende tilbakemeldinger fra kundene i tidligere år, har de siste årene vist seg å være veldig positive for Panduro Hobby. For kun få uker tilbake kommenterte en kunde «Fantastisk utvalg og veldig hyggelig betjening. Hver gang jeg har et hama-perle-behov så får jeg det dekt her!», og la til fem stjerner i samme omgang. Vi vil derfor anbefale å ta turen om du er på utkikk etter generelt hobbyutstyr.

Her finner du en oversikt over hvilke hobbyer du kan finne utstyr til hos Panduro Hobby i Trondheim:

 • Perler: Panduro tilbyr et utvalg av perler, inkludert Hama-perler, glassperler, treperler og mer, perfekte for perlebroderi, smykkelaging og andre perlerelaterte prosjekter.
 • Tegnesaker: En rekke tegneutstyr som fargeblyanter, tusjer, skissebøker, og finelinere er tilgjengelige for både nybegynnere og avanserte kunstnere.
 • Maleutstyr: Panduro-butikken i Trondheim har alt du trenger for å male, inkludert akvareller, oljemaling, akrylmaling, pensler, lerret og malepaletter.
 • Stoff: I denne hobbybutikken finner du et utvalg av stoff og tekstilmateriale for syprosjekter, inkludert bomullsstoffer, mønsterark, sytilbehør og pyntebånd.
 • Skulptur: Her finner man materialer til skulpturlaging, som leire, modelleringsverktøy, og støpeformer.
 • Tre: Panduro selger treverk og trearbeidsutstyr for alt fra små håndverksprosjekter til mer intrikate treskjæringsarbeid.
 • DIY-utstyr: Et bredt spekter av DIY-materialer og verktøy for forskjellige prosjekter, inkludert dekorasjonsartikler, lim og lakk.
 • Modellbyggesett + verktøy: For entusiaster av modellbygging, finner du forskjellige sett og nødvendige verktøy for å bygge og tilpasse modeller, som biler, fly og båter i denne butikken.

Mange er av den oppfattelsen at det kun finnes en hobbybutikk i Trondheim. Og de fleste av oss er kjent med Panduro Hobby. Men som du ser i oversikten vår under finner du et større utvalg. Med et stort utvalg av hobbyartikler omfatter utvalget flere hobbykategorier.

Inngangspartiet til Panduro Hobby i Trondheim avbildet i 2023
Hos Panduro Hobby i Trondheim kan du finne hobbyutstyr til de fleste hobbyer.

Adresse: Fjordgata 50, 7010 Trondheim.
Åpningstider: Mandag-lørdag 10-18, søndag stengt.
Kontakt: Tlf: 969 43 522 | E-post: post@pkhobby.no

Kart over hobbybutikken Panduro Hobby Trondheim som ligger i Fjordgata 50.

Som du ser ligger Panduro Hobby plassert rett i vannkanten, og er nærmeste nabo til Gjenbruken Trondheim. Ikke langt fra hobbybutikken finner du også Radisson Blu Royal Garden, samt Scandic Nidelven, så det skal være enkelt å finne frem.

Ut fra kundeanmeldelsene for Panduro Hobby har disse vært litt varierte i tidligere år. Men de siste to årene har de virkelig vist seg å ta til seg ulike tilbakemeldinger om utvalg og service. ser vi at hobbybutikken i Bergen har et stort utvalg og en serviceinnstilt betjening.

Den gjennomsnittlige anmeldelsen er 4,4 av 5 stjerner – basert på 254 kunde-vurderinger på Google:


Pkhobby – RC-butikken for byggeren som liker radiostyrte kjøretøy

Heldigvis er RC-miljøet i ferd med å spre seg over det vante land. Og basert på PHhobby sin Facebook-gruppe med over 900 medlemmer, viser det at RC-hobbyen også er stor i Trondheim. Med et stort utvalg av radiostyrte modeller som biler, fly, helikoptre og båter, finner du en unik blanding av mekanikk og fart.

Du kan velge om du vil bygge egne modeller fra grunnen av, eller starte med ferdigmonterte sett. Hos PK Hobby finner du et bredt spekter av hobbyartikler fordelt på ulike kategorier:

 • Byggesett: Inkluderer sett for å bygge ulike modeller, ideelt for de som liker detaljert og presisjonsbasert hobbyarbeid.
 • Radiostyrte biler: En kategori som tilbyr et utvalg av radiostyrte biler for alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer.
 • Droner: Tilbyr ulike typer droner, fra enkle for nybegynnere til mer avanserte modeller for erfarne brukere.
 • Båter: En rekke radiostyrte båter, som passer for både ferskvann og saltvann.
 • Helikoptre: Inkluderer radiostyrte helikoptre, tilgjengelige i ulike størrelser og kompleksitetsnivåer.
 • Tanks: Modell tanks som kan styres fjernkontrollert, egnet for historie- og militærentusiaster.
 • Spesialiserte elementer: Unike og spesialiserte radiostyrte kjøretøy som en gravemaskin i metall og en Mercedes G63 AMG 6×6 med sperre på alle hjulene, for de som søker mer spesifikke og detaljerte modeller.
Hos Pkhobby er det ikke vanskelig å finne no du liker. Teknisk hobby er gøy!

Pkhobby er enkelt å finne om du er på vei mot Nordic Dekksenter. Det er heller ikke langt unna E6.

Adresse: Forsøkslia 25, 7028 Trondheim.
Åpningstider: Hverdager 10:00 – 16:00, lørdager stengt.
Kontakt: Telefon: 93 04 87 77 / E-post: post@pkhobby.no

Hobbybutikken høster mange lovord fra sine kunder, og er en butikk som alle RC-entusiaster ender opp med å besøke igjen og igjen. De gode anmeldelsene skyldes den entusiastiske og engasjerte eieren bak disken, og han viser at han er like glad i RC-hobbyen som kundene sine.

Basert på 74 anmeldelser har de en gjennomsnittlig vurdering på 4,8 av 5 stjerner:

Fantastisk service! Gode priser. Mye gøy å se på!

Super service! driver tar seg tid til å forklare til du som kunde skjønner. Kommer til å handle her igjen. Gode priser og bra utvalg😁

RC bil 96kmh

Rc-biler og hobbyutstyr fra Engrosservice.no

Arrma 1/10 Fury Blx børsteløs

 • Lengde: 540 mm
 • Bredde foran: 293 mm
 • Bredde bak: 294 mm
 • Høyde: 200 mm
 • Vekt uten batteri: 2,08 lg
 • Garanti: 2 år
 • Inkluderer: Fury BLX Short Course Truck TTX300, 2.4GHz Transmitter, Hex skiftenøkler, kryssnøkkel

Østerlie Kunst og Farve – Kunstrekvisita for du som elsker å tegne og male

Østerlie Kunst & Farve i Trondheim er kjent for å være en spesialforretning for kunst- og tegnematerialer. Butikken har et bredt spekter av produkter for kunstnere på alle nivåer, fra amatører til profesjonelle. De tilbyr alt fra kunstmaling, papir, pensler, til atelier- og studioutstyr.

Med fokus på kvalitet og et rikt utvalg, er Østerlie Kunst & Farve et viktig ressurspunkt for kunstinteresserte i Trondheim. Hobbybutikken tilbyr et bredt utvalg av kunst- og tegnematerialer som dekker mange forskjellige aspekter av kunstneriske hobbyer. De tilbyr blant annet:

 • Kunstmaling: Et variert utvalg av malinger som akrylmaling, akvarellmaling, alkoholblekk, epoxy (resin), gouache, oljemaling, pastellmaling, pigmentfarger, trykkfarger, tusj og blekk, og vinylmaling.
 • Maleutstyr: Diverse malemedium som fernisser, fixativ, forgylling, gesso og grunninger, samt forskjellige medium til akvarell-, akryl- og oljefarger.
 • Tegneblokker, papir og kartong: Inkluderer akryl- og akvarellblokker, diverse papirtyper, fotokartong, kalligrafi, kartong, mixed media, Moleskine, oljeblokker, pastellpapir, scraperboard, tegne- og skisseblokker, og trykkpapir.
 • Pensler og maleverktøy: Et bredt spekter av pensler, male- og palettkniver, oppbevaring og rengjøringsutstyr for pensler, penselsett, silikonpensler, vannpensler, og viftepensler.
 • Tegne- og skriveutstyr: Omfatter blyanter, viskelær, spissere, brushpenner, fargeblyanter, finelinere, kull, linjaler, markere, Posca, skriveredskap, tegne- og skisseredskap, og trykkblyanter.
 • Atelier- og studioutstyr: Inkluderer diverse studioutstyr, kniver, skalpeller, sakser, leire, lim, lysbord, modellbygging, paletter, portfolio, mapper, tegnerør, staffeli, tape, og verktøy.
Hyller fylt med maletuber inne hos Østerlie Kunst og Farve hobbybutikk i Trondheim.
Du kan raskt se hvilken hobby som er hovedfokus inne hos Østerlie Kunst og Farve.

Åpningstider: Hverdager 09:00-17:00, lørdager 10:00-15:00, søndager: stengt
Adresse: Søndre gate 17, 7011 Trondheim
Kontakt: Tlf: 73 52 99 81 / E-post: post@osterlie.no

Du finner hobbybutikken i Trondheim mellom Britannia Hotel og Radisson Blu Royal Garden Hotel. Butikken er i gangavstand til det meste du trenger i byen.

I hobbybutikken i Trondheim finner du alt til kunststudenten. Det er male- og tegneutstyr for hobbykunstneren så vel som du som er kunstner av yrke. Basert på anmeldelsene er servicen upåklagelig og kunnskapen stor.

Gjennomsnittlig anmeldelse er 4,6 av 5 stjerner basert på 111 Google-vurderinger:


Andre hobbybutikker du kan finne i Trondheim

Papiria, papir og hobby er en ganske nyetablert hobbybutikk som du finner på Nardo Centeret i Trondheim. Denne sjarmerende hobbybutikken har kun åpent torsdag til lørdag og du kan finne et bredt sortiment av utstyr til scrapbooking og kortlaging.

Jens Hoff Garn & Ide på Trondheim Torg driver garn-butikk og har et stort utvalg av materialer for strikke entusiaster. De har åpent alle dager utenom søndager, og basert på Google-anmeldelsene har de 3,6 stjerner av 5 mulige. Gjennomgående tilbakemeldinger fra kunder som har vært i garnbutikken, er at utvalget er stort av garn, og at de ansatte er trivelige.

Trønderfrim: Frimerker og Hobby er en hobbybutikk med frimerkesamling til salgs så vel som modellbiler, rc-biler, bilvaner og byggesett. Adressen de har er St. Olavs gate 11, 7012 Trondheim. Google-anmeldelser for butikken viser en gjennomsnittlig 4 av 5 stjerner basert på 91 anmeldelser.

Klar, ferdig – sy! har fått 5 av 5 mulige stjerner på Google-anmeldelser og holder til i Fjordgata 28. Basert på de fine kunde-anmeldelsene finner du symaskiner av merkene Janome og Baby Lock her i tillegg til en serviceinnstilt bemanning. De har både faste og elastiske stoffer, selv om utvalget av elastiske stoffer er størst. Nyeste anmeldelse er fra Line, hvor hun sier «Jeg var innom i går for å se på stoff og hun i butikken var så hjelpsom og hyggelig. Utrolig bra service. Anbefales å gå innom der 🙂»


Hobbybutikk i Trondheim og hobbybutikker på nett

Har du ikke mulighet til å ta en tur innom en av hobbybutikkene i Trondheim? Frykt ikke! Vi jobber med å lage en større oversikt over hobbybutikker i norske byer som Stavanger, Kristiansand og Trondheim – så hold øynene åpne for kommende oppdateringer! Her finner du et sammendrag av hobby butikker i Oslo og hobbybutikker i Bergen.

For du som er lidenskapelig opptatt av hobbyer og kreativ utfoldelse, selv utenfor storbyens grenser, vil du finne hobbymaterialer i nettbutikkene til Rito Hobby og Pen Store. Disse nettstedene er et paradis for hobbyentusiaster, fylt med et stort utvalg av hobbyartikler og tilbehør som vil inspirere og engasjere. Uansett hva du har som hobby, kan du utforske og oppdage et hav av kreative muligheter med deres rikholdige sortiment.

Minecraft-inspirert perlekunst fra Hama med smeltbare perler fingermotorikk.
Er det Minecraft du liker? Med fantasien i behold er det ingen begrensning på hva du kan ha som hobby.

Hvis du ikke finner alt du trenger av hobbyartikler i en fysisk hobbybutikk i Trondheim, så kan du alltid finne produktene på nett.

 • Hvis du er en DIY-entusiast som elsker å skape med egne hender, vil du finne et skattekammer hos Rito Hobby. Denne nettbutikken har et imponerende utvalg av høykvalitets hobbyartikler, særlig innen strikking og hekling. Med mål om å bli en topp leverandør i Norge og Europa, tilbyr de et stadig voksende sortiment av garn, strikkepinner, heklenåler og tilbehør. Oppdag deres daglige nye tilskudd og la kreativiteten blomstre!
 • Pen Store, på sin side, er en drøm for alle kunstentusiaster. Spesialisert på kunstnermateriell og kreativitetsartikler, tilbyr de alt fra et bredt spekter av malinger til et variert utvalg av penner. Enten du er en erfaren kunstner eller nybegynner i DIY-verdenen, finner du alt du trenger her, fra akvareller og tekstiltusjer til bullet journal-utstyr og julehobbyartikler. Utforsk og la din kreative side utfolde seg!

I gjennomgangen vår så vi også at flere av hobbybutikkene vi besøkte i Trondheim også har egne nettbutikker. Mange av butikkene har også et større utvalg i nettbutikken enn den fysiske butikken.

 • Vet du hvilken saks som anbefales til papirhobbyen din? Vi har testet ulike sakser og gjort vår konkludering for å finne beste saks til hobbyen din.
 • Her er oppskrift på hvordan du kan lage hjemmelaget snøkule og gi i gave eller pynte opp rommet.

Andre artikler som kan være av interesse …

Hobbybutikk i Oslo: Stor oversikt
Hobbybutikk i Bergen: Se hele utvalget
RC hobby butikker i Norge – Stor oversikt!