Hobbytest

Om oss

Hvem er vi

Hobbytest («oss», «vi») er et nettsted som publiserer nyttig informasjon om alt som handler om hobby, håndarbeid, kreativitet og gøye aktiviteter for barn og voksne.

Vi ønsker å gi deg verdifull kunnskap til ulike produkter som finnes på markedet for hobbyen din, slik at du kan ta de beste valgene for deg selv og familien.

Affiliate lenker

For oss er det viktig at du som forbruker skal få nyttig og riktig informasjon om de forskjellige produktene som du kan bruke til hobbyen din. For at du skal kunne ta de beste valgene, tar vi oss derfor god tid til å undersøke og teste ulike produkter på forbrukerens vegne.

For at vi skal kunne fortsette det gode arbeidet og hjelpe deg som forbruker, er vi helt avhengige av en inntektskilde.

Lenkene som brukes i produktomtalene våre, i tillegg til noen av guidene og tutorialene våre, er derfor såkalte affiliate lenker.

Det vil si at vi får betalt en viss provisjon dersom det foretas et kjøp via lenkene våre.

Dersom du ikke ønsker å støtte oss via disse lenkene, anbefaler vi at du i stedet går direkte til nettsidene vi refererer til.

Produkttester

På nettsiden vår har vi flere tester av flere ulike produkter innenfor hobby og aktivitet.

Så langt det er mulig gjennomfører vi selv testene av produktene, og setter en total vurdering basert på vår oppfatning av produktene.

I tilfeller hvor det ikke er praktisk/økonomisk mulig for oss å utføre produkttestene selv, danner vi oss en oppfatning av kvaliteten på produktet ved å:

  • Sjekke ut produktets spesifikasjoner og funksjoner.
  • Lese grundig gjennom andre brukeres erfaringer og tilbakemeldinger.
  • Se nøye på andre profesjonelle tester, vurderinger og resultater av produktet.

Priser

Når vi gjennomfører produkttester oppgir vi også prisen på produktet vi har vurdert.

Disse prisene oppdateres jevnlig, men vi kan ikke garantere at prisene er korrekte til enhver tid. Dette er fordi priser og tilbud kan ha blitt endret av leverandør uten at vi har rukket å hente de oppdaterte prisene.

Prislisten skal ikke sees på som en fullstendig liste over tilbydere av det konkrete produktet, da det til enhver tid kan være andre leverandører som ikke er representert på nettstedet vårt.

 

Innhold og eierskap

Innhold på nettstedet vårt publiseres av eksterne skribenter som har stor interesse og lidenskap for alt innen hobby.

Nettstedet er eid og driftet av Ravnevand Markets.

Vedrørende opplysningene som innhentes

Opplysninger om deg kan registreres og lagres når du benytter nettstedet vårt, når du er i kontakt med oss via e-post, chat eller når du bruker tjenestene våre.

Hvor lagrer vi informasjon om deg, og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Nettstedet vårt drives på servere som er eid av domeneshop, og IP-adressen din lagres i tilgangsloggen på domeneshop sine servere.

Vedrørende bruken vår av informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din.

Når du klikker på affiliate-lenkene våre, vil det lagres en informasjonskapsel lokalt på datamaskinen din.

En midlertidig informasjonskapsel vil automatisk slettes når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på maskinen din i opptil ett år.

Klaviyo

Vi bruker Klaviyo til e-postmarkedsføring slik at du kan holde deg oppdatert på siste nytt og motta gode tilbud. Derfor blir også navn og e-postadressen din delt med Klaviyo.

Google Analytics

For å analysere trafikken som kommer inn på nettstedet vårt og bli kjent med brukerne våre, bruker vi Google Analytics. I den forbindelse blir også IP-adresser og besøksmønsteret lagret.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i opplysningene vi har registrert om deg. Du kan også få innsyn ved å sende en henvendelse til kontakt@hobbytest.no. Dersom de registrerte opplysningene ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at informasjonen oppdateres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Vi sletter fra systemet vårt de opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for.