Hobbytest

RC hobby butikker i Norge – Stor oversikt!

Maintenance of radio-controlled model of the car in a break between competitions

Inneholder annonselenke

Er du på utkikk etter det nyeste fra OMP Hobby? Eller trenger du noe tilbehør til RC-traileren din? Radiostyrt hobby har en spesiell plass i hjertene til dem som elsker å sette sammen egne kjøretøy i alle former. Fra de som bygger og flyr modellfly og til de som kjører RC-biler eller tester modellbåtene sine i ulike farvann eller hjemme i badekaret.

Her får du en omfattende oversikt over RC hobby butikker i Norge, hvor du kan finne alt fra det nyeste innen teknologi og utstyr til det mest spesifikke tilbehøret for å vedlikeholde RC-modellen din. Vi tar særlig for oss storbyene Bergen, Stavanger, Oslo, Kristiansand og Trondheim, men har også funnet RChobby-butikker som er verdt å inkludere i denne oversikten.

Med et stadig voksende utvalg av produkter og tilbehør, har RChobby butikkene i Norge noe for enhver smak og ethvert ferdighetsnivå. Om du er en erfaren modellbygger på jakt etter avansert utstyr, eller en nybegynner som trenger grunnleggende deler og informasjon, vil disse butikkene kunne tilby det du trenger.

La oss se gjennom hvilket mangfoldig av RC hobby butikker du finner i Norge. Vi henter også fram publikums vurderinger og gir deg direkte tilbakemeldinger fra «mannen på gata».

RC bilen kjøres ute i terreng med mann som holder hendene over bilen bøyd i kne
RC biler er ekstra gøy å kjøre ute i terreng, men det er også der du tar den største risikoen med utstyret ditt.

Radiostyrt Modellhobby – Bergens største RC car drift hobbybutikk

Av RC-butikkene i Bergen er det definitivt Radiostyrt Modellhobby som er flinkest til å ivareta publikummet sitt. Dette kan vi konkludere fordi scoren på Google-anmeldelsene deres er høy, men også fordi de er flink til å engasjere følgerne sine på ulike foraer som Facebook og andre RC-forum,

Det store utvalget i butikken deres og nettbutikken tilsier også at kundene er mange. Facebook-anmeldeldene gir et snitt på 4,8 av 5 stjerner basert på 77 tilbakemeldinger, noe som er godt over gjennomsnittet. Denne RC-butikken er verdt et besøk om du er på vestlige trakter. Lenger nede finner du adresse og kontaktopplysninger til Radiostyrt Modellhobby i Bergen. Her ser du litt av omfanget deres når det kommer til utstyr, verktøy og deler til den ettertraktede RC-hobbyen:

 • Merker innen RC: For å holde seg oppdatert med hva publikum ønsker tilbyr de RC utstyr innenfor merkene: Tamiya, Traxxas, Kyosho, HPI/Maverick, Vanquish, Schumacher, Vanquish og mange flere.
 • Bruktutstyr: Om du er nybegynner innen RC og radiostyrte biler har eieren av butikken kontakter som gjør at de til stadighet har brukte RC-biler til salgs.
 • Modellfly RC: Både i fysisk butikk og nettbutikk finner du byggesett og deler til helikopter og modellfly av ulike merker.
 • Bil RC: Av biler kan du finne ferdige modeller (RTR), byggesett, dekk og felg, deler, karrosseri, lastebil og spoilere i forskjellige varianter.
 • RC Byggesett: Du kan velge mellom ulike RC byggesett til skip, fly, bil, tanks og motorsykkel i alle varianter.
 • Båt RC: Om du liker å bygge egne båter kan du bygge disse selv basert på merkevarer fra Proboat, UDI, Traxxas, Kyosho og Joysway hos Radiostyrt Modellhobby.
 • Tilleggsutstyr: Om du skulle trenge deler eller ekstrautstyr finner du alt fra bilbaner, maling og droner hos denne RC-butikken i Bergen. Både verktøy, redskaper, lim, lakk og tape gjør at du finner flere artikler til bruk av ulike prosjekter innen denne kategorien.
 • Service: Butikken tilbyr service og reparasjon av alle typer og tar kun 450 kroner per time, inkludert mva. Leveringstiden pleier også å være kort, men det kan lønne seg å kontakte dem i forkant da leveringstiden er avhengig av pågangen.
 • Tilbehør: Listen over tilbehør er lang, men blant ting du kan få tak i er lastebil, tilbehør til bil, modellfly og båt, loddeutstyr, ESC/Fartsregulator, elmotorer, batterier og servo.
RC racing modell i RC hobbybutikk i Bergen , nærmere safgt et butikkvindu hos Radiostyrt Modellhobby
Hos Radiostyrt Modellhobby AS finner du garantert noe du vil like. Imponerende utstillinger i butikken er en ekstra bonus som møter deg.

Adresse: Radiostyrt Modellhobby, Fjøsangerveien 30 B, 5053 Bergen.
Åpningstider: Mandag-onsdag 10:30-16:30, torsdag 16:00-19:00, fredag 15:45-17:00, lørdag 10-15, søndag: stengt
Kontakt: Tlf: 55 23 32 22, e-post: post@rsmh.no

Kart over Fjøsangerveien og Radiostyrt Modellhobby

Mellom Bunadsenteret Bergen og Rema 1000 på Danmarksplass finner du RC hobby butikken enkelt plassert i Fjøsangerveien. Her er det også enkelt å finne parkeringsplass.

Facebooksiden til denne populære RC-butikken har 1 393 følgere og har mange trofaste besøkere. Omtalene på Google vitner om en engasjert kundebase som kommer med tips om hva som kunne vært bedre, og de fleste skryter hobbybutikken opp i skyene når det kommer til service og utvalg av radiostyrte biler.

Gjennomsnittlig anmeldelse av butikken basert på Google-vurderinger av 109 kunder er 4,6 av 5 stjerner:

kjetil johannessen
kjetil johannessen
12/01/2024
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Skaffer også det man ønsker
Lars Fjelland
Lars Fjelland
11/10/2023
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Hyggelig og hjelpsom med alt av Rc i bergensområdet.
martin kopecki
martin kopecki
25/08/2023
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Veldig hjelpsom og hyggelig ansatte
Per Ivar Matre
Per Ivar Matre
11/08/2023
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Hjelpsom og hyggelig, god service og løsningorientert.😇
marcin ludwiczak
marcin ludwiczak
26/06/2023
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Super miejsce. Właścicielbardzo sympatyczny, dobrze doradzi, podpowie. Polecam wszystkim zapaleńcom tego hobby:D
Floris Zuidema
Floris Zuidema
24/06/2023
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
During my vacation in Norway, I was fortunate enough to make use of Radiostyrt Modellhobby's service in Bergen. After I forgot to bring my cable from home for my FPV drone goggles I asked the owner of the shop if he could make me one on the spot. He kindly asked us to wait outside while he was making one in the basement. 10 minutes later we got a call that the cable was finished. Thanks so much for the service on the spot! Radiostyrt Modellhobby saved the vacation :)
Martin
Martin
12/06/2023
Trustindex bekrefter at den opprinnelige kilden til anmeldelsen er Google.
Bra kundeservice

SamiRC Norge AS – Oslos største RC hobbybutikk som også tilbyr reparasjon

SamiRC har ikke et godt omdømme uten grunn. De har en stor kundebase i Oslo-området og sender også ut utsty til RC-entusiaster i vårt vide landskap. Facebook-siden til SamiRC har en score på 4,9 av 5 stjerner basert på 83 anmeldelser. Og DET er ikke ofte man ser!

Med ukentlige tilbud i fysisk butikk og nettbutikk sørger de for at kundene alltid finner utvalgte produkter til en rimeligere pris. De brenner for å inneha et stort utvalg av produkter og merkevarer innen alle RC kategorier, slik at kundene alltid vil finne noe de trenger hos dem. Her er noe av det du kan finne hos SamiRC:

 • Utvalgte merker du finner hos SamiRC: HPI, Traxxas, Ansmann, Acer Racing, Aquacraft, Carson, DU-BRO, Duratrax, Helimax-rc, Hobbywing, J Perkins, Killerbody, LRP, Losi, MST, MStyle, Nine Eagle, OMP Hobby, Pro Boat, Tamiya, Team Magic, Thunder Tiger, UHU, Vaterra, X-mania og YellowRC.
 • RC biler: De er ikke særlig beskjedne med utvalget innen RC biltypene. Her finner du både el-biler, nitro-biler, bensin-biler og leketøy biler for barn og nybegynnere.
 • RC-lastebiler og RC hengere til lastebiler: I denne kategorien finner du et utvalg av Carson tilhengere, Tamiya lastebiler og RC4WD-hengere. Om du spør i kassen kan de nok også bestille inn andre merkevarer av lastebiler og hengere.
 • RC-anleggsmaskiner: Med spisskompetanse innenfor RC er det ingenting du ikke får svar på hos SamiRC. Hjullaster av merket Volvo er blant anleggsmaskinene du finner her.
 • RC Tanks: Om du er fan av krigsmaskiner og tanks så finner du ulike RC-tanks av typen Tamiya 1/16, Tamiya 1/25 og Heng Long i denne RC hobby butikken.
 • RC lekebiler: Har barnet ditt vist interesse for hobbyen din? Du vet hvor kostbar en ekte RC- bil er, og du vet også at det kan være lurt at den yngre garde begynner med lekebiler før de tar i bruk den ordentlige RC-bilen. Her finner du et utvalg av lekebiler i merkene Angry Truck, RC Toys Shark og Stunt Elf som begynner i prisklassen fra 249 kroner. Et trygt valg for et uvørent barn.
 • Modellfly RC: I denne klassen finner du et større utvalg som har utvidet seg i henhold til publikums interesse. Blant utvalget av RC modellfly finner du: WLtoys, Horizon Hobby, FMS, Seagull, Multiplex, Dumas, Simulator, Mikrofly, Joysway, Kyosho, Ares og OMP Hobby i tillegg til VQ Models.
 • Droner: Blant droner finner du Propel droner, Blade droner, Hubsan, Traxxas & Latrax droner, FPV-briller og Helimax drone.
 • RC modellbåter: Sist, men ikke minst, finner du et større utvalg av RC modellbåter som Joysway, Traxxas, Kyosho, UDI, Heng Long, Horizon Proboat, Aquacraft og Carson RC modellbåt.
Bilde av Tamiya bodyer i samle kartonger hos Sami RC hobbybutikk.
Kundeservice og engasjement i RC hobbyen stiller sterkt hos SamiRC. I desember tok de imot dette lasset med Tamiya bodyer etter stor etterspørsel.

Adresse: Nils Lauritssøns vei 34, 0870 Oslo.
Åpningstider: Hverdager 11:00 – 18:00, lørdager 11:00 – 16:00.
Kontakt: Telefon: 467 60 019, E-post: post@samirc.no.

Kart over SamiRC hobby butikk

Ikke langt fra Ullevaal stadion finner du fram til SamiRC.

I butikken tilsier de fine anmeldelsene at SamiRC alltid har et tips på lager. Om de ikke har akkurat det produktet du trenger, finner de gode erstatninger eller kommer med forslag til hvor du kan få tak i det.

Kunder skryter av et bredt sortiment og deler at de ansatte er ildsjeler som har samme interesse i RC hobbyen som de selv har.

Gjennomsnittlig anmeldelse av butikken basert på Google-vurderinger av 219 kunder er 4,6 av 5 stjerner:


Løten RC shop AS – Traxxas Sledge 4×4 og OMPhobby er bare en smakebit!

Med hyppige oppdateringer på Facebook-siden til Løten RC Shop som har 7200 følgere, er det tydelig at de holder hjulene ivrig i gang! De sender også ut jevnlige nyhetsbrev til sine engasjerte følgere som kan få med seg de ulike prosjektene innehaveren holder på med. Nyeste prosjektet i 2024 er bygging av Tamiya Black Foot – fra eske til ferdig bil. Anbefaler deg å ta en titt!

Her har vi samlet en oversikt over hva du kan finne blant utvalget i butikken som leverer deler og utstyr av teknisk hobby i alle prisklasser:

 • RC-lastebil/hengere: Inkluderer lastebiler, hengere, Beier tilbehør, Carson tilbehør, Servonaut tilbehør, Tamiya tilbehør, Dekk-Felg 1-14 lastebil, 3D deler til lastebil og Tamiya Tanks.
 • Anleggsmaskiner: Av anleggsmaskiner har de merket Hiuna, som tidvis er utsolgt på grunn av popularitet, du finner også deler til Huina 580/1580.
 • Batterier, ladere og tilbehør: I denne kategorien finner du alt av ladetilbehør, LiFe/Liion-batterier, Lipo-batterier, Nimh/NiCd-batterier og alkaliske; Lithium og Sukveroxide​​.
 • RC-biler og deler: Her er listen lang, og noen av merkene er bestillingsvare så det kan være lurt å ringe i forkant av turen til butikken. Du finner RC-biler av merkene Arrma, Axial, Tamiya, Traxxas, Losi, RedCat-HSP-Maverick, Wl-Toys-Udi, Team Magic, karosserier, byggesett og diverse bildeler.​
 • Motor, regulator og tilbehør: I denne kategorien listes det opp Motorcombo, børsteløs ESC bil, børsteløs ESC fly/båt, motor BIL børsteløs, regulator børste, motor børstet, piniondrev (Pinion 1.0M/0.8M – 32P/0.6M/48P/64P), kabler og tilbehør.
 • RC-båt, RC-fly, helikopter, droner og deler: Det står ikke på sortimentet! Her finner du utstyr fra Horizon-E-flite, RC-factory, STM fly, FMS/ROC hobby fly, Multiplex, OMP hobby, helikopter elektro, droner, propeller og simulatorer.
 • Materialer og verktøy til lakkering og maling: Som seg hør og bør finner du selvfølgelig også det essensielle tilbehøret til å dekorere utstyret med lakk og maling, skruer, 3D printere og annet utvalg av diverse materialer og verktøy.
 • Radio, servo og tilbehør: Avslutningsvis har de også et større utvalg av ulike brytere, mottakere, radioer, servokabler, servoer og tilbehør til radio-servo samt tilbehør til radioutstyr.
 • Plastbyggesett: En kategori som vi ikke har funnet hos så mange andre, og derfor bør nevnes, er plastbyggesett fra AMT og Tamiya.
Fremsiden av butikkvinduene hos Løten RC Shop AS.
Velkommen inn! På hjørnet rett ved Sparebank 1 Øst, finner du Løten RC-shop. Bilde lånt fra Ed Zilla/Google-reviews

Åpningstider: Hverdager 10:00-17:00, lørdager 10:00-15:00, søndager: stengt
Adresse: Stasjonsvegen 13, 2340 Løten
Kontakt: Tlf: 62 12 25 61 / E-post: post@rc-shop.no

Midt i smørøyet av Løten finner du butikken i krysset ved Vinmonopolet, Løten stasjon og Sparebank 1 Øst.

Om du er på gjennomreise er RC hobbybutikken på Løten kun en kort avstikker fra riksvei 3. Vi kan godt forstå at butikken har så mange posisitve kunder ved å ta en titt på Google-anmeldelsene. Nedenfor har vi samlet noen av Google-anmeldelsene til butikken, så du får et inntrykk av hva folk har av butikken. Du kommer garantert til å finne noe du liker hos Løten RC Shop!

Gjennomsnittlig score av butikken basert på Google-anmeldelser fra 115 kunder, er 4,8 av 5 stjerner:


Andre hobbybutikker du kan finne i Norge

Hobbyco AS på Strømmen har adresse Strømsveien 48, 2010 Strømmen. De har åpningstider mandag til fredag fra 12-18 og lørdag fra 11-15. Her finner du et oversiktlig utvalg av diverse RC båter, biler samt reservedeler og tilbehør. På Google reviews har de mottatt 4,0 av 5 stjerner blant 11 kundeanmeldelser.

Norwegians Modellers AS har adresse Revetalgata 3, 3174 Revetal og har åpent mandag til fredag fra 09 til 17. Lørdager har de åpent fra 10 til 14. Du kan nå dem på telefonnummer: 33 37 80 00 og i sortimentet i deres fysiske butikk finner du blant annet alt innen radiostyrt båt, bil, fly og helikopter. Kundenes anmeldelser tilsier at de har høy faglig kompetanse innen RC hobby. De har fått 169 Google-anmeldelser og scorer 4,5 av 5 stjerner.

PK Hobby i Trondheim finner du på adresse Forsøkslia 25, 7028 Trondheim og de har åpningstider alle dager fra 10-16. Torsdager holder de åpent fra 09-16, og lørdager fra 11-15. Det anbefales å parkere på snuplassen Damlia 235. Sortimentet består av alt du kan drømme om av RC utstyr. Basert på 74 anmeldelser på Google reviews har de 4,8 av 5 stjerner.

Hobbymann A/S er en RC hobbybutikk i Drammen med adresse Bjørnstjerne Bjørnsons gate 84, 3044 Drammen. De har åpent alle dager fra 10 til 17, og lørdager fra 10 til 14. Du når dem også på telefonnummer: 32 83 83 80. Med lang erfaring i bransjen tilbyr de et stort utvalg av RC utstyr og har god faglig kompetanse. De har fått hele 4,9 av 5 stjerner blant 131 anmeldelser på Google, noe som er bra til å være en liten RC butikk i Drammen.

RC-lastebil med merker som Bosch, TruckServices og andre merker på.

RC hobbybutikk på nett

Om du ikke finner noen av RC-hobbybutikkene i lokalområdet ditt er det ingen grunn til å fortvile! Selvfølgelig kan du bestille på nett også! Selv om ulempen med å bestille fra nett er at du ikke får ta og se på varen før du bestiller den, er byttemuligheten til stede. Listen oppdateres kontinuerlig, og vi tar gjerne imot tips (kontakt@hobbytest.no) til andre nettbutikker som er verdt å nevne i denne oversikten:

 • RC-deler.no
 • Rcbilen.no – Rc bilen AS
 • Rracing.no – RC Racing Norge AS
 • Engrosservice.no – RC hobby

Interessert i andre hobbyer? Se oversikt over ulike hobbybutikker i Norge!


Hobby for menn?

RC modellfly OMPhobby hvitt modellfly og mann som holder flyet, andre hånden er på fjernkontrollen.
Om du finner riktig sted og vær, så er det mye moro å ta seg til når RC modellflyet er klar for flyving!

RC hobbyen er ikke bare for menn, men det er en overvekt av menn som holder på med denne hobbyen. Vi kan gjerne tenke at strikking er for kvinner, men alle voksne kan like strikking – uavhengig av kjønn. Og jeg er sikker på at flere kvinner vil få øynene opp for nettopp RC og radiostyrte kjøretøy etter hvert!

 • Er du fortsatt usikker på hva RC hobby er? Da kan du se hva Wikipedia har å si om RC hobbyen!
RC bil offroad står på toppen av en stein mot blå himmel
Hobbybutikk i Oslo: Stor oversikt
Hobbybutikk i Bergen: Se hele utvalget
Hobbybutikk i Trondheim: Et mangfold av hobbyutstyr